Uitgaan & Cultuur

Rock am Esch 2024 maakt line-up compleet

TUBBERGEN - Het programma voor de derde editie van Rock am Esch in Tubbergen is rond. Met The Bacon Factory en Bulls On Parade presenteert de organiserende stichting Rockfestival Tubbergen de laatste bands die zaterdag 31 augustus vrijwel zeker de spreekwoordelijke pannen van het dak rocken. Deze acts sluiten aan bij The Fortunate Sons, Disorder en de UK Foo Fighters die eerder werden aangekondigd.  

Lokaal en Europees talent

Het festival streeft ernaar om zowel lokaal talent uit Twente als bands uit heel Europa samen te brengen. De diversiteit in de line-up benadrukt deze visie. Onder meer met Europese tributes zoals de UK Foo Fighters, die reeds optraden samen met de echte Foo Fighters, tot aan opkomende talenten zoals The Big Ashtray uit Geesteren en Langeveen.

Memorabel evenement

Na het daverende succes van de voorgaande edities laat de organisatie van Rock am Esch niets aan het toeval over om ook dit jaar een memorabel evenement neer te zetten. “We zijn er trots op dat we enkele van de beste Europese tribute acts zoals de UK Foo Fighters, The Fortunate Sons en Bulls On Parade naar ons festival hebben kunnen halen. Maar ook lokale bands als Disorder, The Bacon Factory en Knights staan klaar om het publiek omver te blazen”, aldus de organisatie.

Muziek, plezier en herinneringen

De reacties op de aankondiging van de derde editie zijn overweldigend positief. “Het is geweldig om te zien hoeveel mensen reikhalzend uitkijken naar Rock am Esch. Nu de line-up compleet is, kan de voorpret echt beginnen. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen en samen een onvergetelijke dag te beleven”, besluiten de organisatoren. “Bezoekers kunnen zich alvast voorbereiden op een dag vol muziek, plezier en onvergetelijke herinneringen op Rock am Esch 2024.”

Kijk voor meer informatie, de volledige line-up en ticketverkoop op de website: www.rockamesch.nl