Uitgaan & Cultuur

Tuesday Fever telt af naar 25-jarige jubileumavond op 4 november

TUBBERGEN - Komende zaterdagavond organiseert Popkoor Tuesday Fever uit Tubbergen in 't Oale Roadhoes te Tubbergen haar jubileumavond. De posters hangen in onder andere de Grotestraat van Tubbergen, en daarbuiten, alweer enige weken!

Jubileumavond

De jubileumcommissie van Tuesday Fever heeft een mooi programma in elkaar gedraaid en het belooft het een gezellige avond te worden. “Onder begeleiding van onze swingende band en dirigent Jurrien Zaagman zingen we hits uit de jaren zestig tot nu”, aldus Frea Boertien van de jubileumcommissie. “Tussen de liedjes door vertellen wij anekdotes over de voorbije decennia van de liedjes die wij zingen. Erg leuk! Ons optreden wisselen we af met ons gastkoor The College Barbers uit Apeldoorn. De heren zingen hun repertoire a capella.”

Gratis toegang

De jubileumavond is op zaterdag 4 november van 20.00 tot ca. 22.15 uur in 't Oale Roadhoes, Grotestraat 60 in Tubbergen. De toegang is gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Tijdens deze avond worden er in de pauze loten verkocht waarmee dankzij de winkeliers in Tubbergen hele mooie prijzen zijn te winnen. De dank hiervoor van het popkoor is groot. Het doel is dat Tuesday Fever met de opbrengst van de loterij een nieuwe piano kan aanschaffen. De verloting vindt aan het einde van de avond plaats. Na afloop gaan ze nog gezellig met elkaar de avond doornemen.

Over Tuesday Fever

Tuesday Fevers’ motto is ‘samen zingen met plezier voor onszelf én ons publiek!’ Zij vinden gezelligheid heel belangrijk en daarnaast werken ze continu aan kwaliteitsverbetering. Tuesday Fever repeteert elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in De Eeshof in Tubbergen. Meer weten? Kijk dan op www.tuesdayfever.nl.