Uitgaan & Cultuur

Vasse blikt terug op een geslaagd Parelweekend

VASSE - Het Parelterrein in Vasse is bijna onherkenbaar: de feesttent is opgeruimd, de kermisexploitanten zijn weer op weg naar hun volgende bestemming, en alle attributen zijn weer netjes opgestald in blije afwachting tot volgend jaar. Op hetzelfde terrein was afgelopen Pinksteren heel Vasse, Mander en Hezingen zes dagen lang in de ban van de Pareldagen Vasse.

De organisatie blikt terug op een geslaagd weekend vol feest, gezelligheid en sportieve en creatieve activiteiten voor jong en oud. Het afwisselende weer mocht de pret niet drukken. Over de deelname aan alle activiteiten is de organisatie meer dan tevreden. Zo deden er aan het volleybaltoernooi vijftien teams mee, hebben 125 wandelaars drie dagen lang flink doorgestapt, werden The Masked Singers aangemoedigd door een volle feesttent en is het de organisatie van de Pareltoertocht dit jaar gelukt om de magische grens van tweehonderd brommerrijders te overschrijden.

Nieuwe onderdelen waaronder het Happen, Tappen en Trappen op de zondagochtend en het Top2000 café op de maandag vielen bij de deelnemers ook in de smaak. De kans is groot dat Vasse deze nieuwe onderdelen terug ziet tijdens de editie van 2025.

“Het credo van de Pareldagen luidt: ‘Voor en door het dorp!’. Daar doet de organisatie het uiteindelijk voor. "De enthousiaste reacties van Vassenaren op de activiteiten, de feestavonden en artiesten zoals The Bacon Factory en Jeffrey Parmentier geven ons als organisatie veel energie. Met name de reacties op de nieuwe programmaonderdelen moedigen ons aan om creatief te blijven ten aanzien van het programma”, aldus voorzitter Lex Lansink.

Via deze weg wil de organisatie van de Pareldagen Vasse alle vrijwilligers, ondernemers, verenigingen en alle deelnemers en bezoekers aan de activiteiten op het Parelterrein bedanken voor het geweldige weekend. Graag ziet zij iedereen volgend jaar weer terug. Tot Pinksteren 2025!


Reacties

  • door Jan
  • 12 dagen geleden

Klasse.

Uw reactie