Uitgaan & Cultuur

Volksfeesten Albergen blaast nieuw leven in de ‘witte attractie’

ALBERGEN - Het is de afgelopen jaren een begrip geworden in Albergen en omgeving: de ‘witte attractie’ die elk jaar tijdens de Volksfeesten Albergen wordt neergezet. In deze grote witte tent hebben veel verschillende artiesten het podium beklommen en zijn uitbundige avonden gevierd. Op de plaats van deze witte tent zal dit jaar een andere soort tent worden geplaatst, in de vorm van een circustent. Een ander jasje van buiten, met dezelfde gezellige sfeer van binnen. In deze nieuwe tent wordt ook weer een fantastisch programma neergezet. 

Vrijdagavond: Wiesnfest 10.0

Op de vrijdagavond wordt het weekend van de Volksfeesten Albergen wederom afgetrapt met het ‘Wiesnfest’. Dit jaar vindt alweer de tiende editie van het Wiesnfest plaats! Reden om er een gigantisch gezellige avond van te maken. Met de band ‘Falsch und Verrückt’ gaat dat ook zeker lukken. Deze zevenkoppige feestband uit de gemeente Tubbergen zal tijdens het Wiesnfest uiteraard de bekende Duitse nummers als ‘Scheiss Drauf’ de tent in slingeren, maar ook kunnen bijvoorbeeld de Backstreet Boys met een Duits sausje niet ontbreken.

Zaterdagavond: De Bökkers en The Daredevils

De zaterdagavond wordt een echte tentfeestavond en daarbij mag de echte boerenrockmuziek van De Bökkers niet ontbreken! De Bökkers is de bekende Sallandse rockband, natuurlijk ook bekend van het nummer ‘Annie uut de bochte’ en vaste bezoeker op de Zwarte Cross. Ze sluiten de avond af met The Daredevils. Met hun flitsende, muzikale medleys zorgen zij gegarandeerd voor een fantastische sfeer. Gegarandeerd dat deze avond de tap non-stop loopt en iedereen met spierpijn naar huis toe gaat.

Zondagavond: Tribute Night

De zondagavond wordt net als vorig jaar een avond met coverbands. Dit jaar zullen coverbands van Coldplay en Bruce Springsteen de bekende nummers van nu en vroeger spelen. Deze bands zijn zowel bij een jong publiek als een wat ouder publiek nog altijd erg populair, met nummers als ‘A Sky Full Of Stars’ en ‘Glory Days’ zal het publiek in muzikale extase worden gebracht.

Maandagavond: Straatwaarde

Maandagavond zal de band ‘Straatwaarde’ het weekend op een spectaculaire manier afsluiten. Deze band staat bekend om de muzikale medleys en special effects waarbij zij feesttenten op verschillende plaatsen op hun kop weten te zetten. Een geweldige manier om bij de Volksfeesten Albergen 2024 nog een laatste keer los te gaan!

Kaartverkoop

Bijna alle ingrediënten voor dit spectaculaire weekend zijn aanwezig, maar alleen jij ontbreekt nog! Wil jij dit grote spektakel niet missen? De online kaartverkoop start op 2 maart om 10.00 uur via de website van de Volksfeesten Albergen. (www.volksfeesten-albergen.nl)