Zakelijk

25-jarig jubileumfeest: BGT Tubbergen viert mijlpaal met fantastische feestavond

TUBBERGEN - Het ondernemersplatform Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT) bestaat dit jaar 25 jaar. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren werd op vrijdag 8 september een jubileumfeest georganiseerd. De avond werd bijgewoond door meer dan 375 BGT-leden en partners, oud- bestuursleden en overige genodigden.

De aanwezigen werden welkom geheten door spreekstalmeester Jeroen Ottink. Vervolgens begon het officiële programma met een terugblik door voorzitter Piet Klingeman, waarin de hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar werden belicht. Daarna was er een speciaal woord van welkom en dank door de voorzitter aan de oprichters en oud-bestuursleden, werden er bloemen overhandigd en foto’s gemaakt. Namens de oprichters nam Jan Loeters het woord en wethouder Ursula Bekhuis vertegenwoordigde het college van Burgemeester en Wethouders om hun felicitaties over te brengen.

Na dit officiële gedeelte barstte het feest los met muziek van de PPM Showband, blaaskapel Moal wat Aans en een weergaloze circusact van Angels Inc. Met als klap op de vuurpijl een optreden van Ronnie Ruysdael waarbij het dak van de tent ging. De koning van de polonaise zorgde met zijn aanstekelijke meezingers tot in de late uurtjes voor een ouderwets gezellig feest.

Al met al mogen we terugkijken op een fantastische avond, waarbij het 25-jarig jubileum van de BGT op grandioze wijze werd gevierd. Het jubileumfeest was niet alleen een eerbetoon aan allen die betrokken waren bij de oprichting van de BGT, maar ook een gelegenheid om alle leden te bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van de BGT tijdens de afgelopen 25 jaar.

Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen is een overkoepelend ondernemersplatform dat op veel fronten van betekenis is voor bedrijven in de gemeente Tubbergen. Een platform dat initiatiefrijke, jonge en juist ervaren ondernemers bindt én versterkt en kennis en ervaring uitwisselt. Dit jubileumfeest was dan ook een speciaal moment om hierbij stil te staan. Met veel plezier en vol energie zien ze uit naar de toekomst en naar de volgende 25 jaar Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen.

Foto: Wieger Dam Fotografie.