Zakelijk

Bedrijfsbezoek BGT aan Autogroep Twente en Groothuis Timmerfabriek

TUBBERGEN - Zo'n tachtig BGT-leden hebben donderdag 6 juni jl. een bedrijfsbezoek gebracht aan Autogroep Twente en Groothuis Timmerfabriek in Harbrinkhoek. Onderverdeeld in twee groepen bezochten ze achtereenvolgens beide bedrijven voor een presentatie en rondleiding.

Groothuis Timmerfabriek bestaat al bijna 95 jaar. Mede-eigenaar Hans Wesselink vertelde over de verschillende werkzaamheden, eisen, richtlijnen en projecten als producent en leverancier van duurzame, houten kozijnen, ramen en deuren.

Tijdens de rondleiding door de fabriek werden alle facetten van het productieproces getoond. Bij Autogroep Twente vertelde Gerben Lesscher vol elan over de groei van het familiebedrijf met inmiddels drie autobedrijven, een schadeherstelbedrijf, leasemaatschappij en groothandel voor de automobielbranche.

De aanwezige BGT-leden waren erg onder de indruk van dit unieke kijkje achter de schermen bij beide bedrijven. De positieve geluiden tijdens de afsluitende borrel leerden dat het een geslaagd evenement was.

Graag wil de BGT Autogroep Twente en Groothuis Timmerfabriek complimenteren en heel hartelijk bedanken voor de fantastische en gastvrije ontvangst en interessante middag. Het was een groot succes!