Zakelijk

Elferink Schoenen wint Modewinkel Awards

TUBBERGEN - Met veel trots kan gemeld worden dat Elferink Schoenen in Tubbergen en Vriezenveen afgelopen week de Modewinkel Award in de categorie Schoenenmode in ontvangst heeft mogen nemen. De Modewinkel Awards zijn een landelijk uitgeschreven wedstrijd waarbij de consument op hun favoriete modewinkel mag stemmen in hun eigen regio. Zowel in de Gemeente Tubbergen als in de Provincie Overijssel hebben zij de meeste stemmen ontvangen. Dit is een geweldige prestatie en een prachtig bewijs van de waardering van hun klanten.

“Wij zijn onze klanten ontzettend dankbaar voor alle stemmen en steun,” aldus eigenaar Lennert Elferink. “Het is bijzonder fijn om te zien en te horen dat de winkel zo gewaardeerd wordt. Het vertrouwen en de steun van de klanten betekenen heel veel voor ons.”

“Onlangs kwam er bv een klant voor het eerst naar onze winkel om schoenen te passen. Het bleek dat deze klant al jaren de verkeerde maat schoenen droeg. Na een uitgebreide passessie, waarbij zorgvuldig naar de juiste maat en pasvorm werd gekeken, ging de klant naar huis met de perfecte schoen voor haar voet. Enkele weken later keerde zij terug met geweldig nieuws: ze was nog nooit zo fijn en goed geholpen en had nog nooit zo comfortabel gelopen. Dit soort ervaringen maken het werk van ons de moeite waard.”

Elferink Schoenen & Podologie wil nog jarenlang klaar staan voor hun klanten met hoogwaardige modieuze schoenencollecties en leuke tassen en accessoires. Ze hopen de gezelligheid en het plezier van hun klanten dag in dag uit te blijven ontvangen en hen te voorzien van de beste service en producten.

Om de Modewinkel Awards te vieren hebben we deze week 20% korting op een extra groot deel van de nieuwe dames sneakercollectie. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de winkels in Tubbergen en Vriezenveen. Het deskundige team staat klaar om te begeleiden naar de perfecte schoenoplossing en om te laten zien welk verschil deskundig advies kan maken. Bij Elferink Schoenen & Podologie is het doel om elke stap comfortabeler en stijlvoller te maken. Uw voeten verdienen immers het allerbeste!

Mocht het niet mogelijk zijn om fysiek langs te komen, dan kan er ook eenvoudig online gewinkeld worden op www.elferink.com.