Algemeen

Be nice Lingerie voor jou schenkt € 777,00 aan Sociaal Twente

TUBBERGEN - In plaats van bloemen en cadeaus voor de opening van de nieuwe lingeriewinkel Be nice Lingerie voor jou in Tubbergen, vroeg formulemanager Janine Vissia een gift voor Sociaal Twente. Gedurende de eerste week konden klanten ook nog doneren in de roze pot die in de winkel stond. Afgelopen vrijdag kreeg Daphne Voorhuis van de stichting Sociaal Twente de cheque met daarop een bedrag van € 777,00 uitgereikt.

Tijdens de opening werd al bekend gemaakt dat de opbrengst door Be nice Lingerie voor jou werd verdubbeld. Maar dat werd zelfs nog meer. “Het eindbedrag was uiteindelijk maar liefst € 330,00”, vertelt Janine. “Dat hebben wij aangevuld tot € 777,00. We schonken er tevens een waardebon bij van Be nice Lingerie voor jou. Daarmee kan de moeder van het gezin een leuk setje bij ons komen uitzoeken.”

Vakantie met alles erop en eraan

Want Sociaal Twente zet zich in voor gezinnen. “Sociaal Twente is een stichting die is opgericht zodat wij gezinnen in Twente een geheel verzorgde vakantie kunnen aanbieden”, legt Daphne Voorhuis uit. “Dit zijn gezinnen die door financiële problemen nooit op vakantie zijn geweest.”

De afgelopen jaren heeft de organisatie al vijf gezinnen blij gemaakt met een vakantie in de regio. De geselecteerde gezinnen hebben buiten hun toedoen financiële problemen waardoor op vakantie gaan niet mogelijk is. Stichting Sociaal Twente is geheel afhankelijk van giften en donaties. Tevens wordt zij ondersteund door verschillende sponsoren. De stichting heeft inmiddels zeven vakantielocaties. De wens is om door te groeien zodat alle veertien gemeenten bij het initiatief betrokken zijn en uitbreiding naar veertien gezinnen mogelijk wordt.

“We zijn dan ook reuze blij met dit initiatief”, aldus Daphne. “Van dit bedrag kunnen we sowieso één gezin op vakantie sturen met alles erop en eraan.”


Uw reactie