Algemeen

Koor Cantare zingt in Heerenveen

GEESTEREN - Het was weer zover, zondag 30 juni gingen de leden van koor Cantare uit Geesteren een dagje op pad. Via één van de leden van het koor was er contact gelegd met de Heilige Geest Kerk in Heerenveen van de Petrus en Paulus Parochie. Want Cantare gaat graag uit, maar dan ook om ergens te zingen! 

In overleg met pastoor Tjepkema werd een eucharistieviering voorbereid. Het was een goede viering in de fijne, ontspannen sfeer. Cantare koos onder andere voor klassiekers als de Mis van Lourdes en Veni Jesu en voor modern werk zoals Je staat niet alleen en Heel jou. De zang en muziek onder muzikale leiding van José en Jos Wesselink en Marieke Kruse werd in Heerenveen bijzonder goed ontvangen. Na de viering was er in de tuin tijd om bij te praten met een drankje en Pakistaanse hapjes. Later kregen de leden van Cantare soep en broodjes aangeboden. Wat een gastvrije ontvangst!

Daarna ging de reis per bus door naar Veenhuizen voor een bezoek aan de Koloniën van Weldadigheid en het Gevangenismuseum, een indrukwekkende excursie. Gelukkig was er daarna ook tijd voor ontspanning op het terras.

Terug in Geesteren werd deze mooie dag afgesloten met een gezellig etentje bij Zaal Kottink. Cantare kan terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Zingen, daar word je blij van! Zin om mee te doen? info@koor-cantare.nl of volg ons op Facebook of Instagram.


Uw reactie