Algemeen

Twee gouden afdelingsspelden uitgereikt

TUBBERGEN - Donderdagavond 23 maart jl. heeft klootschietafdeling Noord Twente haar jaarvergadering gehouden bij café De Molenberg in Reutum. Tijdens de jaarvergadering werden twee leden gehuldigd en beloond met een gouden bondsspeld. Dit zijn Harrie Gijsbers en Frans Veenhuis van KV Manderveen.

Harrie is jarenlang penningmeester van KV Manderveen geweest. Daarnaast heeft hij jarenlang wedstrijden voor de school georganiseerd, en is hij een echte promotor van de sport. In januari is hij gestopt als bestuurslid en werd dus op de jaarvergadering van de afdeling in het zonnetje gezet.

Frans Veenhuis ontving ook de gouden afdelingsspeld. Hij is jarenlang bestuurslid, jeugdleider en mede-organisator van de Ronde van Manderveen geweest. Met name als jeugdtrainer en -leider was hij zeer succesvol met de jeugd, dat zelfs leidde tot deelname aan het EK. Ook Frans is afgelopen januari gesopt als bestuurslid en op de jaarvergadering nogmaals in het zonnetje gezet.

Langs deze weg willen de klootschietafdeling Noord Twente en Klootschietvereniging Manderveen beide heren nogmaals hartelijk feliciteren en bedanken voor hun jarenlange inzet voor de klootschietsport. Op bijgaande foto ziet u beide gehuldigden met de voorzitter van de afdeling, Johan Niemeijer en de voorzitter van de Klootschietvereniging Manderveen, Werner Gijsbers.