Sport & Vrije tijd

Alaaf! CV De Dubbelkiekers organiseert seniorencarnaval

MARIAPAROCHIE / HARBRINKHOEK - Op 17 februari a.s. is het dan weer zover. Het seniorencarnaval van C.V. De Dubbelkiekers. Speciaal voor de ‘oudere’ inwoners van het Dubbeldorp is er een gezellig, middagvullend programma samengesteld. Namens Prins Frans 1 en Adjudant Koen wil de vereniging iedereen die zin heeft in een gezellige middag uitnodigen om deze fantastische middag met hen mee te vieren. Neem uw vrienden, vriendinnen, buren en bekenden mee en komt allen op 17 februari bij residentie ‘Bistro Kampkuiper’ in Harbrinkhoek. De zaal gaat open om 13.15 uur, zodat er om 13.45 uur gestart kan worden met het programma.

Zoals elk jaar is er de mogelijkheid om met de Dubbelkiekersbus naar deze geweldige middag te komen. Komt u vanuit de Eeshof, Borgstaete, het Meulenbeld, de Eendracht of de Kolenbranderhof dan kunt u zich opgeven bij Iris Oude Avenhuis, 0622433295. U wordt dan door de leden van de vereniging opgehaald bij een van deze locaties. Ook als u vanuit een andere plek in Almelo of Tubbergen op wilt stappen, kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.

C.V. De Dubbelkiekers hopen alle carnavalsvierders in grote getale te mogen ontvangen en zien u dan ook graag op 17 februari.

Op de foto ziet u adjudant Koen welke de bezoekers van de Noaberkamer in Mariaparochie uitnodigt voor het seniorencarnaval.