Sport & Vrije tijd

Houtdorp Albergen

ALBERGEN -  Met meer dan 300 enthousiaste kinderen waren het drie geweldige dagen op het Houtdorp in Albergen! Het was de 31ste editie van Houtdorp Albergen en vond dit jaar plaats op woensdag 24 tot en met vrijdag 26 augustus met als thema ‘Houtdorp geeft licht in de ruimte’.

Op woensdagochtend 24 augustus om 8.00 uur barstte het Houtdorp los en werd er volop getimmerd door kinderen van 4 t/m 12 jaar oud van de basisschool. Donderdag was het tijd om de hutten te schilderen en te versieren met stof. Daarnaast was er volop vertier en plezier. Van een stormbaan, tot een knutseltent voor de kleine kinderen, bingo, en nog meer! Ook kwam de brandweer woensdagmiddag langs en zorgde voor voldoende afkoeling.

Van al dat harde werken krijg je honger... daarom was er tussen de middag een broodje knakworst voor de kinderen. Ook werden er cupcakes versierd en kreeg ieder kind een schepijsje.

Donderdagavond 25 augustus stond er voor alle kinderen, ouders/verzorgers en sponsoren een geweldig avondprogramma klaar waarbij ‘de raket werd gelanceerd’ en er allerlei ‘ruimteproefjes’ werden uitgevoerd. Deze avond konden de kinderen blijven slapen en voor de schoolverlaters was er een nachtspel georganiseerd.

De commissie kijkt erg tevreden terug op het Houtdorp. Het was weer ouderwets gezellig na twee wat minder normale jaren zoals ze Houtdorp gewend waren.

Alle kinderen, hulp en sponsoren super bedankt! Hopelijk zien ze jullie volgend jaar allemaal weer. Tot volgend jaar!

De gevonden voorwerpen zijn vanaf dinsdag 30 augustus af te halen bij Basisschool Kadoes. Kijk op de Facebookpagina of op www.houtdorpalbergen.nl voor meer informatie.