Sport & Vrije tijd

Topkip Lions - Jolly Jumpers Game 5

Jolly Jumpers sluit het seizoen met trots af!

TUBBERGEN - Woensdagavond 15 mei was het eindelijk zover, Game 5 van de halve finale voor het landskampioenschap. Samen met een volle bus aan supporters die mee waren gereisd vanuit Tubbergen, begonnen de meiden met veel vertrouwen aan de wedstrijd.

In het eerste kwart kwam Jolly Jumpers met veel energie uit de startblokken waar goede opties uitkwamen die helaas niet werden benut. Topkip daarentegen wist het netje wel te vinden, waarna de meiden van Jolly al vroeg op achterstand kwamen. (Q1 22-11)

In het tweede kwart sloot Jolly Jumpers langzaam maar zeker weer aan in de stand en werd de focus opgepakt. Er werden goede aanvallen gespeeld, waarbij de Jumpers zich veel op de vrije worp lijn bevond. Helaas werden deze ballen niet afgemaakt, waardoor Topkip toch met acht puntjes voorsprong de rust in kon gaan. (Q2 30-22)

De uitploeg kwam met veel goede moed de kleedkamer uit en kon met het vertrouwen van het meegereisde publiek aan de tweede helft beginnen. Topkip schoot direct een aantal driepunters raak waardoor de meiden uit Tubbergen snel tegen een grote achterstand aan liepen wat niet makkelijk meer goed te maken was. (Q3 54-34)

In het laatste kwart kwamen de meiden uit Tubbergen helaas niet meer dichtbij. Er werd alsnog hard gevochten en als team team gespeeld. Topkip speelde een betere wedstrijd en won verdiend, na een mooie serie.

”Wij willen als team alle supporters die ons het afgelopen seizoen hebben aangemoedigd heel erg bedanken! Jullie waren als een zesde man voor ons en daar zijn wij heel dankbaar voor. Het was een seizoen waar we met veel trots op terug kunnen kijken. In het bijzonder willen wij onze trots en waardering graag uitspreken naar Pien en Anke, zij hebben dit seizoen beiden laten zien hoe waardevol ze zijn voor ons als team en de vereniging! Wij hopen jullie allemaal volgend seizoen weer terug te zien bij onze wedstrijden!”