Sport & Vrije tijd

Kadoeng Meisjes B1, CMV 5 en 6, en tram dames 2 kampioen

VASSE - Met zelfs nog een wedstrijd te gaan in de competitie, wisten de meiden van Kadoeng B1 het kampioenschap zaterdag 8 april al binnen te slepen. Om 14.30 uur klonk het eerste fluitsignaal van de wedstrijd tegen Esch Stars, ongeveer een uur later werd het laatste punt binnengehaald en klonk er feestmuziek. De wedstrijd werd gewonnen met 4-0. Nadat de felicitaties, de medailles en de kampioensschaal binnen waren, werd het kampioenschap gevierd met taart en kregen de dames een leuke bijdrage voor een teamuitje van hun sponsor Deterink financieel advies. Daarna werd er rondgereden in Reutum met luid getoeter en werd de dag afgesloten met een gezellig etentje samen.

REUTEM - Er heerste gezonde spanning afgelopen zaterdag 15 april in sporthal 't Brinkhoes in Reutum. Maar liefst 2 teams die elke dinsdag samen trainen konden kampioen worden en dat top resultaat is behaald!

Meisjes CMV 5:

De aftrap van de wedstrijd was om 11:30 uur. De eerste set werd ruim gewonnen met 25-9. De tweede set werd het wat spannender, de tegenstander Dynamo Tubbergen kwam goed terug, maar kadoeng bleek toch sterker, deze set werd gewonnen met 25-22. Ook de derde set werd binnengehaald met 25-15 en toen kon het feest beginnen met een prachtig eindresultaat van 3 punten voor Kadoeng.

Na de wedstrijd hebben de dames al toeterend door Reutum gereden, waarna het kampioensfeest werd afgesloten bij  Bays onder het genot van een patatje!

Meisjes CMV 6:

Voor deze meiden was het kampioenschap eigenlijk al binnen, maar toch blijft een kampioenswedstrijd spannend. De eerste set werd gewonnen met 25-14. De tweede set was bij deze meiden ook nog even spannend, de krekkers boden weerstand maar bleken toch niet sterk genoeg, kadoeng won met 25-21, de derde set werd ruimschoots gewonnen met 25-9 en ook voor deze dames kon het feest van start! Ze hebben het zelfs gepresteerd om op één set na ongeslagen kampioen te worden!

TUBBERGEN - De dames trim competitie bleef tot de laatste wedstrijd spannend. Onlangs waren de Krekkers de tegenstanders, met gezonde spanning werd er ingespeeld. De eerste set ging voortvarend van start, veel punten uit de opslag, de dames kwamen op ruime voorsprong en hebben uiteindelijk gewonnen met 25-11.

De tweede set begon goed maar de tegenstander bood steeds meer weerstand. De rally’s werden langer en spannender.

Een goede time out met pep-talk bracht de dames weer in het ritme en de set eindigde in 25-16.

In de derde set werd de druk voor Kadoeng te hoog, ze kwamen op een bescheiden achterstand en er moest gevochten worden voor elke punt. Een laatste time out bracht de uitkomst en de dames wonnen met 21-16.

Volgend jaar gaan de dames spelen in de tweede klasse!