Sport & Vrije tijd

Kampioenen Dynamo Tubbergen

TUBBERGEN - Wederom drie kampioensteams bij Dynamo Tubbergen! Afgelopen weken konden CMV 2-2, CMV 4-2 en CMV 5-1 de kampioensvlag hijsen. Zij werden namelijk in de tweede seizoenshelft kampioen van regio Tubbergen.

Dynamo CMV 2-2 voor het eerst kampioen

Nadat 5 wedstrijden overtuigend gewonnen werden met 6-0 en 1 wedstrijd met 5-1, was het op 25 maart eindelijk zover: CMV2.2 kon kampioen worden!

Met nog 3 wedstrijden te gaan, hadden Cato Tijink, Liv Horst, Pip Borggreve en Sofie Koopmans genoeg aan 1 puntje. De hele zaal zat vol ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. De meiden waren ontzettend zenuwachtig, maar na 1 set kon het feest al gevierd worden. Flash Stars werd met 6-0 verslagen en het feest kon dus doorgaan. Felicitaties en muziek in de zaal, taart en chips in de kantine, een champagnedouche en daarna al toeterend in de auto naar Kaps. Het was een prachtige dag! De meiden hebben volop genoten en zijn er helemaal klaar voor om naar CMV3 te gaan volgend seizoen.

Dynamo CMV 4-2 overtuigend kampioen

Tijdens de eerste competitiehelft liepen Babet Bolhaar, Nore Adriaanse, Ellemieke Koers, Fieke van Ankeren en Amélie Lummen het kampioenschap nèt mis, maar in de tweede helft van de competitie hebben ze laten zien dat ze kampioenswaardig zijn. Deze hele competitie hebben de meiden geen enkele set verloren. Op 1 april had het team aan 1 set genoeg tegen Flash-stars om het kampioenschap binnen te halen. De tribune in Langeveen was goed gevuld met ouders, grootouders en andere familieleden.  Na de winst van de eerste set, werden ook de 2e en 3e set overtuigend gewonnen. Het feest kon beginnen. De meiden werden in het zonnetje gezet door alle meegereisde supporters. Luid toeterend kwamen ze terug in Tubbergen, waar ze samen met hun ouders er een gezellig feestje van hebben gemaakt.

Dynamo CMV 5-1 wederom kampioen!

Zaterdag 8 april kon in Ootmarsum de kampioenschapsvlag voor de tweede keer dit seizoen de lucht in voor de toppers van Dynamo Tubbergen CMV 5-1: Lotte Beld, Fenne Muller, Lisa Velthuis en Madelief Degger. In de tweede helft van de competitie bleken De Krekkers en Dynamo een maatje te groot voor de anderen. De wedstrijd tegen De Krekkers op 25 maart zou de kampioenskandidaat gaan opleveren. Dit was een spannende en lange wedstrijd waarbij de dames in de tweede set zelfs met 3 speelsters een ruime achterstand goed wisten te maken, de set wisten te winnen en uiteindelijk de wedstrijd met 3-0 winnend afsloten. Hierdoor hadden de dames tegen Set-Up een 3-0 overwinning nodig om 1 wedstrijd voor het einde van het seizoen al zeker te zijn van het kampioenschap. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 3-0. De dames werden goed aangemoedigd door het uit Tubbergen aanwezige publiek. Na de wedstrijd werden ze gefeliciteerd en kregen ze een mooie beker en meerdere cadeautjes. Na een ereronde door Tubbergen werd er afgesloten met een lekker ijsje. Op de foto zien we de kampioenen, Sisi Mensink namens de shirtsponsor (De Kinderkroon) en hun coach Marc Degger.