Sport & Vrije tijd

Kennismaken met La Palette

VASSE - Op dinsdagochtend komt in Vasse een groepje mensen bij elkaar om te schilderen. Boven in de ’Kabaalruimte’ van het Eschhoes zijn daglichtlampen aangebracht. Goed licht is immers een voorwaarde om te kunnen schilderen.

Alle negen deelnemers van schildergroep La Palette werken aan hun eigen schilderijen. De onderwerpen zijn heel divers en de schilderstijlen ook. Herma Meulenbeld heeft de leiding en geeft advies over van alles: van verfgebruik tot hulp bij ongelukken.

Natuurlijk is de gezelligheid ook een belangrijk onderdeel in het geheel. Tijdens de koffiepauze worden leuke gesprekken gevoerd en heel wat gelachen.

Nieuwe leden

Er is nog plek voor nieuwe leden. Mocht u belangstelling hebben kunt u altijd tussen 9 .00 en 12.00 uur een keer komen kijken.

Om de kantine van het Eschhoes wat op te vrolijken, wordt er regelmatig een expositie ingericht. Nu is er weer een nieuwe expositie ingericht ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de huiskamer. Loop daar eens binnen, het is beslist een bezoekje waard.