Sport & Vrije tijd

Promotietocht WTC Tubbergen op zondag 2 juni

TUBBERGEN - De Wieler Toer Club Tubbergen houdt op zondag 2 juni om 09.00 uur een promotietocht voor de sportieve fietsers. Alle racefietsers en mountainbikers zijn geheel vrijblijvend welkom een keer mee te fietsen met de toerclub. 

De deelnemers verzamelen zich om 09.00 uur bij Sloot2Wielers aan de Grotestraat 50 in Tubbergen, waarna een ochtendrit wordt gefietst in verschillende groepen zodat iedereen kan aanhaken op zijn eigen niveau. Vergeet niet naast je fiets ook je helm mee te nemen. Deze is verplicht, veiligheid staat voorop.

Naast individuele fietsers worden ook kleine fietsgroepjes uitgenodigd deel te nemen; vriend(inn)engroepen, buren of welke samenstelling dan ook. Samen genieten van de weg of de ongerepte bospaden en onderweg bijpraten over de laatste nieuwtjes.

Onderweg word je namens de Wieler Toer Club Tubbergen een kop koffie en gebak aangeboden. Een gezellige onderbreking om even op te laden en te genieten van elkaars gezelschap. Rond 12.00 uur keren de fietsers terug naar Tubbergen met hopelijk nieuwe herinneringen en misschien zelfs nieuwe fietsmaatjes.

Kom en ontdek de WTC Tubbergen op 2 juni - een ochtend vol vrijheid, plezier en gemeenschap op de fiets. Naast fietsen organisereert de toerclub jaarlijks veel leuke evenementen en activiteiten. Lidmaatschap is zeer laagdrempelig en je zult versteld staan van de lage contributie. Kijk gerust eens op de website: www.wtctubbergen.nl.

De organisatie ziet je graag op 2 juni tijdens de introductietocht. Aanmelden kan via info@wtctubbergen.nl