Sport & Vrije tijd

Winst 1e bekerwedstrijd KV de Veldhoek gewonnen door Bjarne Busscher

GEESTEREN - Dinsdag 2 mei is door de leden van KV de Veldhoek de 1e bekerwedstrijd van 2023 verschoten. De bekerwedstrijd werd aangeboden door Tuincentrum Heerdink uit Geesteren. Bij dit tuincentrum is van alles te vinden wat nodig is om van uw tuin en het interieur iets moois te maken, van tuingereedschap, binnen- en buitenpotten, éénjarige perkplanten, kamerplanten, woonaccessoires en nog vele andere artikelen.

De eerste bekerwedstrijd van dit seizoen is nu verschoten. Helaas was de opkomst wat minder dan andere jaren maar dat mocht de pret van de schutters niet drukken.

Na het verschieten van 2 x 800 meter werd er een uitslag opgemaakt. Bij de uitkomst wordt er rekening gehouden met het gemiddelde van elke schutter. Zo heeft iedereen evenveel kans om een bekerwedstrijd te winnen.

Bjarne Busscher schoot meer dan 29 meter boven zijn gemiddelde. Dit leverde hem een 1e prijs op. De tweede prijs werd gewonnen door Gerdie Hindriksen, ook hij schoot deze avond 17 meter boven zijn gemiddelde.

Een topprestatie voor beide heren. Van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen kadobon van Tuincentrum Heerdink.

KV de Veldhoek wil Tuincentrum Heerdink nogmaals bedanken voor het aanbieden van de prijzen. Voor 16 mei a.s. staat er weer een bekerwedstrijd gepland en staat Boswerger Diervoeders als sponsor op het programma.