Uitgaan & Cultuur

Popkoor Tuesday Fever houdt meezingavond tijdens Tubbergen Toont Talent

TUBBERGEN - Op dinsdag 13 juni organiseert Popkoor Tuesday Fever uit Tubbergen een meezingavond in het kader van de Week van Tubbergen Toont Talent. Belangstellenden zijn van 19.30 tot 21.30 uur van harte welkom in de Eeshof aan de Eeshoflaan in Tubbergen. "We gaan dan samen een aantal bekende popliedjes zingen onder begeleiding van onze band", vertelt voorzitter Rob Henneveld. "We willen graag zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe leuk en ontspannend zingen is. Wel of geen ervaring maakt niet uit. Ieder mens kan zingen!" 

Zelf zit Rob al jaren bij het koor en hij kan het iedereen aanraden: "Ons repertoire is heel afwisselend met bekende hits uit de jaren ‘60 tot nu. We worden begeleid door een goede band en een professionele dirigent. Tuesday Fever streeft naar kwaliteit, maar gezelligheid is net zo belangrijk. Tijdens de repetitie is er altijd een koffie- en theepauze en een keer per maand is er een gezellige borrel. Een paar keer per jaar treden we op voor publiek op verschillende locaties."

Nieuwe leden en inspirerende dirigent

Dit jaar viert Tuesday Fever het 25-jarig jubileum. Volgens Rob staat Tuesday Fever er na een kwart eeuw prima voor: "Er zijn behoorlijk wat nieuwe leden en onder leiding van onze inspirerende dirigent Jurrien Zaagman merken we dat we steeds beter worden." Rob heeft nog wel een wens voor het jubilerende koor: "We zoeken nog een toetsenist om de band te versterken. Speelervaring in een band is niet vereist, zolang je maar plezier in spelen hebt. Onze vorige toetsenist heeft helaas afscheid moeten nemen omdat ze het privé te druk kreeg. Sinds haar vertrek speelt onze dirigent het keyboard. Dat is geen ideale situatie. We zoeken daarom een enthousiaste opvolger."

Over Tuesday Fever

Tuesday Fever is een popkoor uit Tubbergen dat sinds november 1998 bestaat. Zo’n 35 mannen en vrouwen zingen elke dinsdagavond meerstemmig onder leiding van een koordirigent hits uit de jaren ‘60 tot nu. Het koor heeft een eigen band met een sologitarist, een basgitarist, keyboardspeler en een drummer. Tuesday Fever repeteert elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in De Eeshof in Tubbergen.

Meer weten? Kijk dan op www.tuesdayfever.nl.