Uitgaan & Cultuur

Tuesday Fever zingt tijdens Fluitenkruid

TUBBERGEN - Zondag 21 mei treedt Popkoor Tuesday Fever uit Tubbergen tussen 10.30 en 14.00 uur een aantal keren op in de Eeshof in Tubbergen tijdens de Fluitenkruid wandel- en fietstocht 2023. Ook mensen die niet meewandelen of -fietsen zijn volgens voorzitter Rob Henneveld van harte welkom: "Dit jaar bestaat Tuesday Fever 25 jaar. We willen graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met ons koor! Voor dit optreden hebben we weer een mooi muzikaal programma samengesteld met bekende hits uit toen en nu. Als popkoor dragen wij graag ons steentje bij voor dit goede doel. Bij mooi weer zingen wij buiten." 

Tuesday Fever is een popkoor uit Tubbergen dat sinds november 1998 bestaat. Zo’n 35 mannen en vrouwen zingen elke dinsdagavond meerstemmig onder leiding van een koordirigent hits uit de jaren ‘60 tot nu. Het koor heeft een eigen band met een sologitarist, een basgitarist, keyboardspeler en een drummer. Tuesday Fever repeteert elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur in De Eeshof in Tubbergen. Meer weten? Kijk dan op www.tuesdayfever.nl.  

Over de Fluitenkruid wandel- en fietstocht

De Fluitenkruid wandel- en fietstocht wordt georganiseerd door de Soroptimisten. Er is keuze uit een wandelroute van circa 8 km en een fietstocht van circa 25 km. De start en finish is bij De Eeshof aan de Eeshoflaan in Tubbergen. De lunch is bij de prijs is inbegrepen. De opbrengst van de fluitenkruidtocht 2023 gaat naar Stichting Equator Medicare. Meer weten? Kijk dan op soroptimist.nl