Uitgaan & Cultuur

Gratis toegankelijk concert op zaterdag 6 juli

Voorbereidingen voor Tubbigs Talent zijn in volle gang

TUBBERGEN - Al ruim honderd jaar verzorgd de Dr. Schaepmanharmonie een onmisbare muzikale omlijsting bij belangrijke festiviteiten in en buiten de gemeente Tubbergen. De harmonie hecht er veel waarde aan om inwoners van de gemeente Tubbergen te laten genieten van haar concerten. Dit jaar zal er in navolging van het jubileumjaar opnieuw Tubbigs Talent georganiseerd worden.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Tijdens dit gratis toegankelijk concert zullen vele talenten uit de gemeente Tubbergen en omgeving een geweldig live optreden verzorgen in samenwerking met het harmonieorkest van de Dr. Schaepmanharmonie.

De presentatie van de avond is in handen van Theo Scholte Lubberink. Hij zal de bezoekers tijdens deze gevarieerde zomeravond meenemen in een spectaculair programma. U kunt hierbij denken aan hits van Selah Sue, Within Temptation, Amy Winehouse en Adele. En wat dacht u van een hit van Jaap Reesema gevolgd door een duet van Mozart’s opera Don Giovanni. Het zal een spectaculaire, afwisselende avond worden waar ook de slagwerkgroep een fantastische bijdrage aan zal leveren.

Momenteel zijn de repetities in volle gang en wordt er hard gewerkt voor een fantastische avond op zaterdag 6 juli. Het concert zal plaatsvinden op het centrumplein in Tubbergen en is gratis toegankelijk. De aanvang van het concert is 20.00 uur.