Uitgaan & Cultuur

Zondag 21 mei – Muziekvereniging St. Cecilia komt naar u toe

VASSE - Traditiegetrouw trekt Muziekvereniging St. Cecilia uit Vasse op Hemelvaartsdag erop uit om prachtige muziek in één van de buurtschappen te brengen waarna bij de kerk enkele nummers gespeeld worden. Dit jaar zijn ze er helaas NIET OP HEMELVAART. In het kader van hun 100-jarig jubileum brengen ze een uitgebreide tour op zondag 21 mei. Er is dan niet één route door één van de drie omgevingen, maar wordt er in iedere buurtschap een klein concert gegeven.

Na een meer dan geslaagde aftrap met het voorjaarsconcert, reünie en toekenning koninklijke erepenning, willen ze dit jubileumjaar voortzetten met een drietal buurtconcerten. Als blijk van waardering naar de gemeenschap worden er op 21 mei op drie plaatsen een concert van ca. 45 min. gegeven met afwisselend de fanfare en slagwerkgroep. Muziekvereniging St. Cecilia nodigt u allen uit om samen met hun van muziek te genieten in het prachtige Twentse land, natuurlijk onder genot van een kopje koffie en een drankje. U kunt ze verwachten op de volgende locaties en tijden.

Concerten 21 mei:

10.30-11.30 uur:

Mander, Broekdijk 67

13.00-14.00 uur:

Beekzijde, Beekzijdeweg 39

14.45-15.30 uur:

Hezingen, Maatmansweg 4

Voor mensen die niet zo lang kunnen staan zijn er enkele stoelen aanwezig. Indien mogelijk kom zoveel mogelijk lopend of per fiets, er is niet veel parkeer ruimte. Iedereen is welkom.