Zakelijk

Raymond Schuurman 25 jaar bij Gebr. Poppink Reutum

REUTUM - Op 5 augustus was het 25 jaar geleden dat Raymond Schuurman bij Gebr. Poppink Reutum in dienst trad. Ter gelegenheid van dit heuglijke feit werd Raymond op vrijdag 9 december jl. een receptie aangeboden. De receptie vond plaats bij Bays in Reutum.

Familie Schuurman met aan de zijde Erik en Gert-Jan Poppink.

Na de opleiding machinist kwam Raymond in 1997 bij Gebr. Poppink in dienst. Hij is kraanmachinist in hart en nieren. Al op jonge leeftijd werd hij geraakt door het vak. Misschien wel mede doordat zijn vader ook kraanmachinist was. Door de jaren heen heeft hij al meerdere machine-levens overwonnen. Raymond is een man die ongemerkt altijd aanwezig is, geen beweging teveel doet en veel werk af kan maken. Hij werkt vaak naar alle tevredenheid in de wegenbouw met meestal de zelfde opdrachtgevers. Kortom een super vakman die graag gezien wordt.

Tijdens de receptie prees Gert-Jan Poppink de jubilaris om zijn werk. Als blijk van waardering bood hij Raymond een uit brons gegoten schaalmodel en de bekende enveloppe met inhoud aan. Voor zijn vrouw Loes was er een fraai bloemen boeket. Ten slotte droeg Hennie Kuipers namens het personeel een aantal leuke herinneringen aan die de afgelopen 25 jaar zijn voorgevallen. De aanwezigen, waaronder familie van de jubilaris, vrienden, medewerkers en directie genoten samen met de jubilaris van een gezellige avond, waarbij talrijke gelukwensen en diverse attenties werden aangeboden.